Har du spørgsmål? Ring idag på
4717 0903

UPS-Anlæg med lang levetid

BeMa Elektronik ApS i Stenløse, tæt på København, har mere end 30 års erfaring med salg og service af UPS-anlæg i hele Danmark. Vores kunder omfatter både industri og erhverv, hvor man er afhængig af en konstant forsyning af el, eksempelvis til procesanlæg og produktionsapparater.

Vi tilbyder både salg, reparation og løbende vedligeholdelse af dine nødstrømsbatterier på Sjælland. Herunder både syrepåfyldning og vandpåfyldning af dine nødbatterier.

HVAD ER ET UPS-ANLÆG?

Et UPS-anlæg er en uafbrudt strømforsyning, hvilket også kaldes et backup batteri. Dette anlæg sikrer, at der altid er strøm til den anordning, du har tilkoblet - da det leverer strøm fra en uafhængig strømkilde, der ikke påvirkes af el-nettet.

Typisk anvender man et UPS-batteri i forbindelse med computerudstyr, hvor der er behov for konstant og uafbrydelig strømforsyning, således at systemer ikke går ned. Nødstrømsanlæg bruges som supplement til dine industribatterier, når du vil undgå udsving i produktionen på grund af strømsvigt.

PÅLIDELIGT NØDSTRØMSANLÆG I HØJ KVALITET

Vi forhandler udelukkende nogle af de bedste nødstrømsanlæg på markedet, hvorfor du er sikker på en høj kvalitet med stor holdbarhed.

Vi forhandler UPS-anlæg fra J. Schneider Elektrotechnik, hvilket er én af de absolut førende producenter på markedet. Her får du et pålideligt og driftssikkert UPS-anlæg i høj kvalitet, som virker, når alt andet strøm ikke gør.​

OVERVEJ DINE BEHOV TIL ET NØDSTRØMSANLÆG

Når du vælger et nødstrømsanlæg, bør du overveje følgende:

  • ​Hvad er det for udstyr, der skal forsynes af nødstrømsanlægget?
  • ​Hvor længe skal der være backup batteri tilsluttet?
  • ​Har udstyret switchmode strømforsyning?
  • ​Er  det tilsluttede udstyr støjfølsomt?

Med ovenstående overvejelser kan man få det mest hensigtsmæssige UPS-batteri, som kan understøtte det pågældende system.

HVAD KOSTER ET UPS-ANLÆG?

Ønsker du at erhverve dig et UPS-anlæg, fører vi et bredt udvalg af diverse modeller til forskellige behov og krav. Tag en snak med os om, hvilken type nødstrømsanlæg du har brug for til din virksomhed, så vi sammen kan finde den ideelle løsning til din virksomheds behov.

Vi tilbyder også kyndig rådgivning vedrørende nødstrømsbatterier, hvis du har brug for gode råd og sparring. Kontakt os for en uforpligtende aftale eller et godt tilbud på telefon 47 17 09 03 / 53 53 80 20 eller skriv til os på e-mail info@bemaelektronik.dk.​  

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvilke typer nødstrømsbatterier vi har på lager, samt hvilke anlæg vi kan bestille hjem.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.


BeMa Elektronik ApS - Dam Enge 26 - 3660 Stenløse
Telefon: +45 47 17 09 03
Telefon: +45 53 53 80 20
info@bemaelektronik.dk